КОМІТЕТ З ПИТАНЬ НАУКИ І ОСВІТИ

 

До протоколу № 38

від 30 березня 2016 року

 

 

Про проект Закону України про освіту

(реєстр. № 3491 від 28.12.2015 року),

внесений Кабінетом Міністрів України

_________________________________________________________

 

Заслухавши та обговоривши доповіді Заступника Міністра освіти і науки України Хобзея П.К., Голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Гриневич Л.М. про проект закону України про освіту (доопрацьований) (реєстр. № 3491 від 28.12.2015 року), направлений в Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти з метою його підготовки на повторне перше читання, Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти вирішив:

 

1.    Рекомендувати Верховній Раді України відповідно до пункту 1 частини першої статті 114 Закону України “Про Регламент Верховної Ради України” направити проект Закону України про освіту (доопрацьований) (реєстр. № 3491 від 28.12.2015 року), внесений Кабінетом Міністрів України, прийняти за основу.

 

2.    Доручити Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти підготувати його до другого читання з урахуванням пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи.

 

3. Доручити виступити від Комітету при розгляді цього питання на пленарному засіданні Верховної Ради України народному депутату України, Голові Комітету з питань науки і освіти Л. Гриневич.

 

 

Голова Комітету                                                                                                                                                                                                       Л.М. Гриневич

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку