07 грудня 2018
1430

 

Лауреатам Премії Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим у галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок за 2017 рік

 

Постановою Верховної Ради України № 2503-VIII від 11 липня 2018 року присуджено Премію Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим у галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок за 2017 рік. Цією Постановою передбачено вручення дипломів, нагрудних знаків та відповідної грошової частини лауреатам Премії за 2017 рік.

Запрошуємо лауреатів взяти участь у проведені урочистого заходу з вручення вищезазначеної Премії.

Урочистий захід відбудеться 7 грудня 2018 року о 14 годині 30 хвилин у приміщенні Верховної Ради України (вул. Грушевського, 18/2, кімната 11).

Реєстрація лауреатів, отримання грошової винагороди, екскурсія Верховною Радою України та інші заходи розпочнуться о 12-00 за адресою: вул. Садова 3-а (13 поверх, кімната № 1316).

В обов’язковому порядку при собі мати паспорт (також копію паспорту -1-2 стор.+останнє фото, для отримання грошової частини винагороди), а також підтвердження зміни прізвища, якщо таке відбулося.

Відрядження лауреатів здійснюється за основним місцем роботи.

В урочистому заході з вручення Премії можуть брати участь виключно особисто лауреати Премії.

У разі, коли хтось з лауреатів не зможе взяти участь в урочистому заході, то він зможе отримати диплом, нагрудний знак та відповідну грошову частину Премії пізніше особисто, або за нотаріально засвідченим дорученням за погодженням дати отримання з координатором заходу.

Координатор заходу: Левчук Олег Миколайович – головний консультант секретаріату Комітету (тел. 044-255-2081).

Про особисту участь у заході просимо повідомити до 10-00 7 грудня поточного року електронною поштою Levchuk-o@v.rada.gov.ua, або за вищенаведеним телефоном.


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай слухання у Комітеті!
Подати заявку Правила перебування