Спільні засідання


15 червня 2010
16:06

Ініціативу Комітету з питань науки і освіти щодо проведення восени 2010 року парламентських слухань на тему "Про проблеми розбудови інформаційного суспільства в Україні в контексті забезпечення сталого розвитку" було схвалено на спільному засіданні Комітету та Консультативної ради з питань інформатизації при Верховній Раді України, яке відбулось 17 травня 2010 року - у Всесвітній день інформаційного суспільства.

27 квітня 2009
17:18

Учасники засідання обговорили актуальні питання проведення парламентських слухань "Стратегія інноваційного розвитку України на 2010-2020 роки в умовах глобалізаційних викликів", які відбудуться 17 червня цього року. Голова Комітету Володимир Полохало зазначив, що Уряд України визначив інноваційний розвиток держави як пріоритетний і підкреслив, що успіх полягає в створенні стратегії інноваційного розвитку, приведенні у відповідність чинного законодавства в цій сфері та підтримці інноваторів.

08 липня 2008
15:07

Про застосування інформаційних технологій Електронного управлінського комплексу Приватбанку доповідав Голова Правління Приватбанку Дубілет О.В. Електронний управлінський комплекс в Приватбанку уможливлює раціональне використання часу, спілкування з багатьма віддаленими клієнтами і колегами в режимі реального часу з мінімальними витратами, архівування і швидкий пошук документів, ефективний захист інформації, використання колективного мислення і т.д. За словами Голови, перевагами Електронного управлінського комплексу є синергія праці та інтелекту великої кількості людей, миттєвий доступ до інформації, збільшення швидкості обміну інформацією, незалежність від людського фактору.

08 липня 2008
15:06

На спільному засіданні обговорювалися перспективи і завдання прискорення інтеграції України у світовий інформаційний простір та стан перспективи розвитку українського законодавства в інформаційно-комунікаційній сфері. Це перше в цьому скликанні засідання Комітету з Консультативною Радою, що є єдиним таким органом у Верховній Раді України, і створена десять років тому у 1998 році з метою прискорення процесу входження України у світовий простір інформації. Комітет з питань науки і освіти Верховної Ради України та Консультативна рада з питань інформатизації при Верховній Раді України відзначають значний позитивний десятирічний вплив Національної програми інформатизації на загальні процеси прискорення впровадження новітніх інформаційно-комунікаційних технологій в Україні.