Інформація про засідання Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій 20 березня 2023 року

20 березня 2023, 10:15

20 березня 2023 року відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій. Головував Голова Комітету з питань освіти, науки та інновацій Бабак С.В. На засіданні були присутні народні депутати України – члени Комітету: Колебошин С.В., Піпа Н.Р., Воронов В.А., Гришина Ю.М., Грищук Р.П., Кириленко І.Г., Коваль О.В., Колюх В.В., Лис О.Г., Павленко Р.М.

Переглянути запис засідання, яке транслювалось у прямому ефірі, в соціальних мережах, можна за посиланням: https://www.facebook.com/kom.osvita.nauka.

 

Під час засідання Комітету з питань освіти, науки та інновацій було розглянуто питання:

Про розгляд доручення Голови Верховної Ради України Стефанчука Р.О. від 19.03.2023 до № 55611 «Про відставку Міністра освіти і науки України Шкарлета Сергія Миколайовича»

Відповідно до доручення Голови Верховної Ради України Стефанчука Р.О. від 19.03.2023 до № 55611 Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій на своєму засіданні 20 березня 2023 року розглянув заяву Міністра освіти і науки України Шкарлета Сергія Миколайовича від 18.03.2023 року про свою відставку відповідно до пункту першого частини першої статті 18 Закону України “Про Кабінет Міністрів України” та вирішив рекомендувати Верховній Раді України:

1.  Прийняти відставку Міністра освіти і науки України Шкарлета Сергія Миколайовича.

2. Доповідачем на пленарному засіданні Верховної Ради України із зазначеного питання визначити народного депутата України, голову підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Юлію Миколаївну Гришину.