Зустріч Голови Комітету Сергія Бабака з студентами Української Академії Лідерства

Секретаріат Комітету з питань освіти, науки та інновацій
22 листопада 2022, 17:04

22 листопада 2022 року в форматі питання-відповіді відбулася зустріч Голови Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергія Бабака зі студентами Української Академії Лідерства.

60 молодих людей віком 16-20 років, які зараз проходять 10-місячну формаційну програму Академії, просили розкрити на дискусії найактуальніші питання сьогодення в галузі вищої освіти.

Під час зустрічі студенти цікавилися, чому парламентський Голова обрав шлях народного депутата України, і як змінилась роль народних депутатів у державотворенні в умовах війни.

Сергій Бабак поділився з молоддю досвідом роботи як народного депутата України, Голови Комітету з питань освіти, науки та інновацій і про своє бачення основних завдань в цій ролі.

Між учасниками відбулася відверта розмова в дружній атмосфері.

Українська Академія Лідерства – це програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячна формаційна програма для випускників середніх шкіл, що будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей. Академія заснована у 2015 році і продовжує функціонувати за підтримки фонду Western NIS Enterprise Fund, USAID, PACT, бізнесом, місцевими радами та Урядом України.

Рухаємося разом! Будувати сильну, успішну європейську освітню родину!