«Зоологічна галерея»

12 жовтня 2021, 09:00

Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій і його секретаріат завжди співпрацювали і будуть співпрацювати з закладами освіти, зокрема з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Понад десяти років Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді проводить всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Зоологічна галерея». Цей конкурс проводиться з метою привернення уваги учнівської молоді до вирішення екологічних і природоохоронних проблем, залучення її до активної природоохоронної діяльності, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до природи та «братів наших менших».

За цей час на адресу центру було надіслано більше ніж 8 000 робіт від талановитих дітей з усіх регіонів України. Найкращі роботи представленні в зоологічній галереї Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

В черговий раз, вихованці Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді надали роботи для виставки на тему «Зоологічна галерея», яку народні депутати України, працівники Апарату Верховної Ради України, відвідувачі Парламенту можуть побачити в рекреації приміщення Комітету (вул. Садова, 3-а, 13 поверх).

Сайт Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді: https://nenc.gov.ua/ .