Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій інформує про початок видачі переможцям конкурсу грошової частини Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2019 рік

24 грудня 2020, 09:00

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 2 грудня 2020 року № 1043-IX «Про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2019 рік» та на виконання Розпорядження Голови Верховної Ради України від 09 грудня 2020 року № 328 «Про виплату грошової частини Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2019 рік та вручення дипломів і нагрудних знаків лауреатам» Апарат Верховної Ради України розпочав видачу грошової частини винагороди.

Для отримання коштів необхідно погодити дату приходу за тел. (044) 255-2081 (Левчук Олег Миколайович) та прийти у визначений час особисто з паспортом та копією його 1, 2 сторінок, сторінок з останніми фото та реєстрацією за адресою: м. Київ, вул. Садова, 3а.

Грошова частина винагороди отримується лауреатом особисто, або його представником за нотаріально засвідченим дорученням.

Вручення дипломів і нагрудних знаків лауреатам буде проходити після їх виготовлення та прийняття рішення щодо терміну Головою Верховної Ради України, про що лауреати будуть повідомлені окремо. Зазвичай це відбувалося на день Науки у травні. Тоді ж організовано можна буде отримати грошову частину винагороди тим, хто до того часу її не зможе отримати.

Комітет ще раз вітає переможців і бажає всім міцного здоров’я, натхнення та подальших творчих успіхів.