26 травня 2016 року Центр Разумкова спільно з Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні за підтримки Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій провів чергове засідання постійно діючого Круглого столу "Релігія і влада в Україні: проблеми взаємовідносин"

27 травня 2016, 12:07

26 травня 2016 року Центр Разумкова спільно з Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні за підтримки Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій провів чергове засідання постійно діючого Круглого столу «Релігія і влада в Україні: проблеми взаємовідносин». Цього року для обговорення було запропоновано тему: «Релігія, Церква, суспільство і держава: два роки після майдану».

У її межах обговорено такі питання:

1) релігійність українського суспільства: динаміка і напрями змін (2014-2016 рр.);

2) державно-конфесійні відносини: досягнення і проблеми.

Під час засідання Круглого столу було представлено результати соціологічних досліджень щодо стану і тенденцій українського суспільства.

У засіданні взяли участь народні депутати України, представники релігійних конфесій, органів державної виконавчої влади секретаріатів комітетів Верховної Ради України, науковці, громадськість.

Від секретаріату Комітету в засіданні круглого столу взяв участь головний консультант секретаріату Красняков Є.В.

Результати соціологічного дослідження «Релігія і Церква у українському суспільстві; соціологічне дослідження» розміщено на веб - сайті Центру Разумкова: http://www.uceps.org/ukr/news.php?news_id=751