ОЛЕКСАНДР СПІВАКОВСЬКИЙ: Закони по подоланню вето Президента щодо фінансування професійно-технічної освіти повинні бути розглянуті до проведення парламентських слухань

08 червня 2016, 12:06

Олександр Співаковський: закони по подоланню вето Президента щодо фінансування професійно-технічної освіти повинні бути розглянуті до проведення парламентських слухань.

 

На засіданні Погоджувальної Ради Перший заступник голови Комітету наголосив на необхідності перенесення розгляду законопроектів по подоланню вето Президента України (№№ 3830-3 та 3831-2 щодо фінансування професійно-технічної освіти) та розгляду законопроекту № 4365 щодо призупинення передачі майна державних професійно-технічних навчальних закладів в комунальну власність з 45 – 47 питань порядку денного четверга на ранкове засідання вівторка.

 

Окрім того Олександр Співаковський нагадав, що в цю середу у Верховній Раді України відбудуться парламентські слухання з питань професійної освіти: «На парламентських слуханнях будуть присутні понад 500 освітян з усієї України. Тому має бути воля всього Парламенту України, щоб розглянути ці законопроекти саме завтра! Інакше нам просто не буде про що говорити» – зазначив Олександр Співаковський.