Дорогі школярі, випускники, шановні колеги, батьки!

27 травня 2016, 16:54

Дорогі школярі, випускники, шановні колеги, батьки!

Від імені народних депутатів України – членів Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, співробітників секретаріату Комітету, від себе особисто, щиро Вітаю Вас з успішним завершенням 2015/2016 навчального року!

День останнього дзвоника – завжди радісне, урочисте і водночас хвилююче свято. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвоник лунає востаннє. Минуть роки, але Ви, шановні випускники 2016 року, будете пам`ятати його все своє життя. Адже саме він буде нагадувати Вам і рідну школу, і Ваших вчителів, і Ваших однокласників.

По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів і бабусь. Разом із випускниками, вони пройшли нелегкі роки шкільного життя, раділи успіхам своїх дітей, переймалися невдачами.

Дорогі випускники, цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас.

Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.

Шановні вчителі, для Вас свято – це ще один рік напруженої роботи, професійного самовдосконалення і самоствердження, високих досягнень і знакових перемог, гордості за своїх вихованців і радості від плодів своєї праці, а також постійного очікування якісних позитивних змін у системі освіти, у цінуванні суспільної значимості Педагога.

Дякую Вам за Вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Бажаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

Тож вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

 

 

З повагою,

Перший заступник

Голови Комітету                                                                                                                                                                        Олександр Співаковський