АНОНС про проведення Всеукраїнської наради з проблем та ризиків функціонування системи професійно-технічної освіти в контексті прийняття Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік"

28 січня 2016, 14:47

29 січня 2016 року о 14.00

відбудеться Всеукраїнська нарада

з проблем та ризиків функціонування системи

професійно-технічної освіти в контексті прийняття Закону України

«Про Державний бюджет України на 2016 рік».

 

Комітет з питань науки і освіти проводить Всеукраїнську нараду з проблем та ризиків функціонування системи професійно-технічної освіти в контексті прийняття Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік».

У нараді братимуть участь представники міністерств та відомств, народні депутати, керівники професійно-технічних навчальних закладів, голови регіональних осередків асоціації працівників професійно-технічної освіти, представники департаментів освіти і науки обласних державних адміністрацій, що опікується питаннями професійно-технічної освіти.

Метою Всеукраїнської наради є обговорення надзвичайно складної ситуації та усвідомлення необхідних кроків щодо її врегулювання.

Захід транслюватиметься ОНЛАЙН, всі охочі зможуть долучитися до перегляду за посиланням: http://pedpresa.ua/148124-online-6.html

Реєстрація для перегляду не потрібна. 

Враховуючи надзвичайний соціальний резонанс зазначеного питання, запрошуємо представників ЗМІ.

Вхід за картками акредитації.

Попередня реєстрація представників ЗМІ за телефоном: (066)9191668 та електронною адресою press.education21@gmail.com;

Нарада відбуватиметься за адресою: м. Київ, вул. Грушевського 5, конференц-зал, початок о 14.00.