Закріплюємо розпочате

21 травня 2012, 17:22

Закріплюємо розпочате

 

 

18 травня у рамках Меморандуму ВНЗ Солом’янського району відбулась робоча зустріч Наглядової ради Центру консолідації студентів із представниками студентського самоврядування університетів району. Головна мета зборів – організаційно запустити механізм роботи новоствореного студентського штабу.

Порядком денним вищезазначеного заходу стало затвердження положення про Центр,  Наглядову раду Центру та обрання кандидатури виконавчого директора Центру.

Народний депутат України, Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, радник Прем’єр-міністра України Максим Луцький, Голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Іван Сидоров, ректор Національного авіаційного університету Микола Кулик, ректор Національного технічного університету «КПІ» Михайло Згуровський та проректор із навчально-виховної роботи НАУ Ярослав Козачок, як члени Наглядової ради, взяли активну участь в обговоренні орієнтовної структури Центру та Положення, яке регламентуватиме його діяльність.

На розгляд присутнім були представлені проекти певних робочих секцій Центру, які, в процесі розгляду, учасники заходу доповнили та удосконалили.

За словами народного депутата України Максима Луцького: «Дуже важливим є те, щоб ми зберегли розпочате. Ніхто крім нас такий колосальний проект підняти не зможе. Спільними зусиллями ми досягнемо найвищих результатів. У свою чергу, як адміністрація, ми забезпечимо нашу роботу з матеріального боку. Потрібно ще трішки набратись терпіння і, я впевнений, що восени усі побачать перші серйозні результати нашого спільного дітища».

Дійсно, адже із підписанням Меморандуму, студенти району почали жити однією великою родиною і вже встигли організувати ряд спільних заходів.

Голова Солом’янської РДА Іван Сидоров: «Чим тісніший діалог буде між студентами та особами, які мають державне уповноваження, тим краще та оперативніше просуватиметься робота Центру».

Для чіткої організації роботи студентського штабу було обрано директора Центру консолідації студентів Солом’янського району. За спільною згодою ним став представник КПІ – Ростислав Пашов. Але, за домовленістю, через декілька років його змінить кандидатура з іншого університету.

Усі документи та пропозиції, які члени Наглядової ради Центру напрацювали під час зустрічі, було віддано на доопрацювання представникам студентських організацій ВНЗ Соломянського району.