День знань

07 вересня 2012, 11:31

День знань

 

На 1 вересня всі школярі України чекали з особливим нетерпінням – починається найцікавіший період їх життя. Нарешті щорічне з ласкавими променями осіннього сонця свято першого дзвоника прийшло. З лагідними посмішками до «світлиці знань» прямували першокласники. Серйозні, але не менш квітучі, до них приєдналися учні випускних класів. В їх настрої вже відчувається подих дорослого життя. 

Того дня   Солом’янський район  сяяв від дитячих посмішок, білих бантів і квітів. Сотні школярів прямували на своє професійне свято.  У ньому активну участь брав і народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Максим Луцький. Він привітав школярів середніх загальноосвітніх шкіл № 52, №166, №229 та №324.          

                                                                 

Вітаючи їх з Днем знань, він наголосив: «Це буде не просто рік у стінах навчального закладу, а спілкування з друзями та вчителями, накопичення життєвого досвіду та вміння знаходити вихід з будь-яких ситуацій, вирішувати проблеми та завдання,  радіти малому, але прагнути до великого. Сподіваюсь, що кожен день, який ви проведете в стінах школи залишиться у вашій пам`яті назавжди. А ми, в свою чергу, будемо робити все від нас залежне для  підвищення рівня якості освіти».

Святкування Дня знань супроводжувалося піснями, танцями, привітаннями і, звичайно, срібним співом першого дзвоника.