Пам'ять про героїв Великої Вітчизняної війни - вічна!

11 травня 2012, 16:23

Пам'ять про героїв Великої Вітчизняної війни – вічна!

 

 

8 травня з нагоди святкування 67-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні відбулася церемонія урочистого покладання квітів до Меморіалу та пам’ятника загиблим воїнам 212 повітряно-дисантної бригади в с. Жуляни.

У заході взяли участь народний депутат України, Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, радник Прем’єр-міністра України Максим Луцький, Голова Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації  Іван Сидоров, Голова Солом’янської районної організації ветеранів України Борис Парафейніков, ветерани Великої Вітчизняної війни та жителі району.

Почесні гості щиро та від усього серця привітали всіх присутніх з великим Днем Перемоги та висловили вдячність і шану всім ветеранам та героям.

Зокрема, народний депутат Максим Луцький наголосив: « 9 травня – це найголовніше свято з-поміж інших. У цей день кожен із нас має можливість подякувати всім героям, які пережили страшну та нищівну війну. Я вдячний вам, дорогі ветерани, за перемогу, за світле небо над нашою головою. Ми глибоко цінуємо те, що ви зробили для нас, нащадків. Щастя, радості, добра, міцного здоров’я та ще довгих та світлих років життя! »

Церемонія покладання квітів відбулась у супроводі  почесної варти Збройних сил України. По закінченні заходу всі учасники були запрошені пригоститися солдатською кашею.