Гордість і надія

21 травня 2012, 17:21

   Гордість і надія

         11 травня у приміщенні Солом'янської  районної в місті Києві державної адміністрації відбулось урочисте нагородження кращих випускників загальноосвітніх навчальних закладів району та багатократних переможців Олімпіад.

Привітати та вручити подяки і подарунки  кращим із кращих завітали на свято народний депутат України, Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, радник Прем’єр-міністра України Максим Луцький та Голова Солом’янської районної державної адміністрації Іван Сидоров.

Випускники, учні, вчителі та батьки – усі вони з хвилюванням чекали цієї події. Щасливі, з посмішкою на вустах та букетом квітів у руках, кожен із них сяяв та щиро радів власним перемогам.

Вручити пам’ятні годинники від Солом’янської РДА кращим випускникам району за відмінні успіхи в навчанні на сцену вийшов Іван Сидоров: «Кожен із вас вже знає життя не з чуток, – наголосив Іван Петрович, – ви – дорослі люди і давно маєте уявлення про те, що відбувається в нашій країні. Варто пам’ятати, що сьогодення та майбутнє нації визначає її наукова та управлінська еліта, до якої ви, безумовно, належите. І саме вам творити майбутнє нашої Батьківщини».

До привітань долучився й народний депутат України Максим Луцький. Він вручив подяки й грошові премії від Голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти  переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін усіх рівнів, конкурсів міського та районного рівнів, призерам Малої академії наук України.

«Роки, які ви провели у рідній вам школі – найцінніші та найнезабутніші. Кожного із вас попереду чекає багато перемог і не менше складних випробувань, та незважаючи на усі іспити, які підготувала вам доля, я бажаю, у першу чергу, не загубити в своїм серці людину. Пам’ятайте про своїх вчителів та наставників, адже школа – це відмінний старт в успішне майбутнє. А ми, в свою чергу, будемо дбати про те, щоб наші школи були найкращі, а їх випускники навчалися в кращих університетах України», –    М. Луцький.

На святі також були вручені подяки кращим батькам випускників від Голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова.