Розміщено електронний варіант книги "Запровадження 12-річної загальної середньої освіти в Україні: проблеми та шляхи їх подолання"

15 грудня 2010, 12:28

 

На веб-сайті Комітету розміщено електронний варіант книги «Запровадження 12-річної загальної середньої освіти в Україні: проблеми та шляхи їх подолання» (Парламентське видавництво, 2010 рік), яка вийшла у світ за ініціативи Комітету Верховної Ради України  з питань науки і освіти.

Видання містить матеріали парламентських слухань, які відбулися 9 червня 2010 року. У книзі розміщені інформаційно-аналітичні матеріали Кабінету Міністрів України, Національної академії педагогічних наук України щодо запровадження 12-річної загальної середньої освіти, виступи учасників парламентських слухань, узагальнені матеріали, які надійшли до Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти в процесі підготовки парламентських слухань.

 Окрім того, у книзі опубліковані постанови Верховної Ради України про проведення парламентських слухань, про затвердження Рекомендацій, а також Закон України про внесення змін до законодавчих актів з питань загальної середньої та дошкільної освіти щодо організації навчально-виховного процесу, нормативно-правові акти щодо реалізації зазначеного закону.

 До редакційної колегії увійшли: народний депутат України, Перший заступник Голови Комітету Луцький М.Г. (співголова редакційної колегії), народні депутати України, члени Комітету: заступник Голови Комітету Давимука С.А., секретар Комітету Самойлик К.С., голова підкомітету з питань фахової освіти Курило В.С., голова підкомітету з питань базової освіти Оробець Л.Ю., член підкомітету з питань базової освіти Личук В.І., працівники секретаріату Комітету Чижевський Б.Г., Домаранський О.О., Головінов В.П., Красняков Є.В., а також Міністр освіти і науки України Табачник Д.В. (співголова редакційної колегії), Президент Національної академії педагогічних наук України Кремень В.Г.

Електронний варіант книги знаходиться тут…