Біла книга - 2 "Інтелектуальна власність в інноваційній економіці України"

13 жовтня 2009, 12:50

Біла книга - 2 "Інтелектуальна власність в інноваційній економіці України"  

 

Голові Комітету

 Верховної Ради України

 з питань науки і освіти

проф. Полохалу В.І.

 

Шановний Володимире Івановичу!

 

       Редакційна колегія та упорядники Білої книги – 2 «Інтелектуальна власність в інноваційній економіці України» просять розмістити її на веб-сайті Комітету з питань науки і освіти, оскільки у книзі містяться офіційні документи Верховної Ради України та її Комітетів, звернення народних депутатів України та витяги із них тощо, які показують реальний стан охорони прав інтелектуальної власності, а також вказують на перешкоди та зловживання у реалізації державної політики в цій сфері.

       На жаль, окремі чиновники дозволяють собі розповсюджувати в деяких засобах масової інформації неправдиву інформацію про зміст цієї книги, що опублікована видавництвом Верховної Ради України. На наш погляд, це неприпустимо для демократичної країни і тому викликає справедливе обурення у наукової та творчої спільноти.

       Сподіваємось, що Комітет з питань науки і освіти й надалі буде докладати всіх зусиль, спрямованих на захист конституційних прав громадян на результати їх інтелектуальної і творчої діяльності.

 

Директор Науково-дослідного Центру судової експертизи з питань інтелектуальної власності, професор

Ю.Крайнєв

 

Голова Національної спілки кінематографістів України, народний артист України, професор, секретар Вищої ради Всеукраїнського союзу авторів і виконавців «Українські митці»

Б.Савченко

 

Співголова ради авторів «Всеукраїнської Гільдії Кінорежисерів 24/1», член національних творчих спілок художників і кінематографістів, заслужений діяч мистецтв України

О.Левченко

 

Доктор технічних наук, професор, упорядник Білої книги – 2

А.Доровських

 

Голова Виконавчого Комітету союзу авторів і виконавців «Українські митці», директор «Всеукраїнської Гільдії Кінорежисерів 24/1», фахівець з інтелектуальної власності, упорядник Білої книги – 2

С.Кулаков

 

Президент Всеукраїнської професійної спілки «Гільдія акторів кіно», упорядник Білої книги – 2

А.Лі

 

Адвокат, упорядник Білої книги – 2

О.Дем’яненко