До учасників та організаторів Турніру «Обніміться, брати мої!»

 

Шановні друзі, колеги!

 

Суспільство, котре культивує силу розуму, має інтелектуальні та моральні переваги перед усіма іншими спільнотами. У непростий для нашої Батьківщини час ви зійшлися у змаганні думки, вас згуртувало бажання знати і перемагати в ім’я своєї долі.  Символ українського народу, людина, котра збудила його творящі сили – Тарас Шевченко – як ніхто інший об’єднує своїм словом усіх нас.          

Тому організований і проведений вами Турнір юних знавців Тарасового слова – то ще один добрий  знак на скрижалях нашої історії, свідчення того, що молоде покоління громадян України хоче й буде наслідувати Шевченка, котрий

«у Бога Правди і Свободи
            Молив для всього, що живе…»

Знаково, що Турнір пройшов дуже динамічно, всеохопно – в інтернет-просторі. Вир інтелектуального змагання захопив Україну від Криму до Хутора Михайлівського,  від прикарпатської Надвірни до Слобожанщини.

Безпристрасна програма зафіксувала надзвичайно активну участь команд з Донбасу, Одещини, Кіровоградщини, Прикарпаття – зрештою, всієї України. Перемогу  в чесній і прозорій боротьбі комп’ютер віддав командам з Миколаєва, Чернівець, Полтавщини, окремим учасникам практично з усіх куточків України. Але найважливіше, що наші серця закарбували спільну перемогу нашого духу, нашого бажання жити «в сім’ї вольній, новій».

Дякую всім засновникам та організаторам Турніру -  зокрема, Івано-Франківському РЦОЯО, Національній академії педагогічних наук України, Департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Івано-Франківському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти, Державному вищому навчальному закладу «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» та сайтові www.test-on-line.com, Українському центру оцінювання якості освіти та його регіональним підрозділам за свіжий вітер у нашому освітньому просторі.

                    Скажу за Шевченком: «Борімося – поборемо!»

 

                    З повагою,          

                    Голова Комітету                                                                                        Лілія Гриневич

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

18 липня 2024 18:05
17 липня 2024 15:15
05 липня 2024 12:30
05 липня 2024 12:00
03 липня 2024 16:00
28 червня 2024 08:00
21 червня 2024 12:29
19 червня 2024 16:37
18 червня 2024 13:47
17 червня 2024 16:00