Про надання підтримки Латвійською Республікою українським дітям у здобутті освіти

Опубліковано 05 липня 2022, о 17:30

Комітет у відповідь на своє звернення до Голів профільних освітніх Комітетів парламентів європейських країн стосовно організації освітнього процесу для українських дітей, що знайшли тимчасовий захист у цих країнах у зв’язку із військовими діями в Україні, отримав лист Голови Комісії з питань освіти, культури та науки Сейму Латвійської Республіки, у якому поінформовано про заходи підтримки для таких дітей з метою продовження ними навчання на різних рівнях освіти.

Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій висловлює щиру вдячність Парламенту Латвійської Республіки і, зокрема, Комісії з питань освіти, культури та науки Сейму, за величезну турботу і тепло, ті зусилля, яких було докладено до справи захисту наших дітей, залучення їх до освітнього процесу та надання їм гуманітарної допомоги.

Ми дуже цінуємо підтримку у важкий для України період, викликаний російською воєнною агресією. Наразі перед Україною постали потужні виклики, подолати які можна лише у співпраці з такими дружніми країнами, як Латвія.

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку