Свято, що завжди з тобою

Студентські роки – найщасливіший період життя будь-якої людини. Радісні, безтурботні  роки навчання назавжди залишаються в нашій пам’яті.  Під час навчання змінюються погляди і переконання, звички та ставлення до оточуючих. Саме тому, для кожного першокурсника день отримання студентського квитка є справжнім святом. Такою незабутньою подією в житті для багатьох молодих людей Солом’янського району стала посвята їх у студентське братство, яка відбулася напередодні Дня знань.

Народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Максим Луцький відвідав Національний університет будівництва і архітектури, Національний університет харчових технологій, Національний технічний університет України «КПІ», Національний університет оборони України. 

У своїй вітальній промові Максим Луцький наголосив: «Освіта є головним ресурсом економіки нашої держави, основою її соціально-економічного прогресу. На сьогодні  ми домоглися поліпшення умов вступу до ВНЗ і наблизили їх до європейських стандартів, збільшили державне замовлення, підняли стипендії та зацікавили роботодавців у працевлаштуванні випускників. І я, як народний депутат України та голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, й надалі буду продовжувати робити все від мене належне для покращення сфери освіти нашої держави». Він також виконав доручення прем’єр-міністра України Миколи Азарова та зачитав його привітання першокурсникам університетів.

Вищі навчальні заклади перетворили посвяту першокурсника у справжнє святкове дійство. Танці, пісні, показові виступи, безліч щасливих посмішок та теплих оплесків – така атмосфера панувала в стінах кожного університету. Співочі таланти серед майбутніх архітекторів та працівників харчової промисловості,  урочистий парад переможців олімпіад, спортсменів, танцюристів та музикантів від КПІ, зібраність та відповідальність офіцерів університету оборони вразили кожного, хто завітав на їх свято.

«Студентські роки – це найкраща пора у житті молодої людини, яка робить свої перші самостійні кроки. Перед вами відкривається безліч перспектив та цікавих можливостей. Нові друзі, незабутні враження та море позитивних емоцій. Я раджу вам не втрачати даремно ці безцінні моменти студентського життя та провести їх із користю», - додав народний депутат України Максим Луцький.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

02 травня 2024 11:00
25 квітня 2024 15:50
23 квітня 2024 15:43
19 квітня 2024 19:00
11 квітня 2024 14:00
02 квітня 2024 14:00
27 березня 2024 15:00
26 березня 2024 14:00
20 березня 2024 18:12
20 березня 2024 14:00