Красняков Є.В., головний консультант секретаріату Комітету

 

Голова Комітету з питань науки і освіти Лілія Гриневич привітала учасників, переможців та організаторів ІІІ Всеукраїнського конкурсу

«Моральний вчинок»

 

 

15 травня 2013 року у Центрі культури і мистецтв Міністерства внутрішніх справ України відбулася церемонія нагородження переможців ІІІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок», який проводила з 1 січня по 31 березня 2013 року експертна комісія України з питань захисту соціальної моралі за інформаційної підтримки Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України та Київського університету імені Бориса Грінченка.

За дорученням Голови Комітету в заході взяв участь головний консультант секретаріату Комітету Красняков Є.В., який оголосив привітання такого змісту:

«Переможцям, учасникам, гостям, організаторам

ІІІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок»

Шановні друзі!

Від імені народних депутатів Україничленів Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти і від себе особисто щиро вітаю з завершенням ІІІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок». 

Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок», спрямований на  розвиток і зміцнення моральних принципів у школярів та студентів, є важливим фактором виховання і формування особистості нового типу, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі, визначення ідеалу морального вчинку та поваги до прав інших людей  як сучасної моделі поведінки.

 Ваш Конкурс стає традиційним. Він є яскравою формою вияву соціальної активності юних громадян України, небайдужих до морально-етичних проблем, що останнім часом загострюються у нашому суспільстві.

Результати конкурсних робіт надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в життя та в майбутнє України.

Переконані, що лише тоді, коли більшість громадян України будуть сформованими особистостями з закоріненими духовними цінностями, що будуть визначати їх щоденні рішення в усіх сферах життя, є можливою побудова ефективної економічної та соціальної системи країни.

Бажаємо переможцям, учасникам та організаторам Всеукраїнського конкурсу  «Моральний вчинок» міцного здоров'я, добра і благополуччя, родинного щастя та нових професійних успіхів у піднесенні культури та духовності українського народу, утвердженні здорового способу життя та належного стану моральності в суспільстві.

 

 

Голова Комітету                                                                 Лілія Гриневич 

                                                                              (м. Київ, 15 травня 2013 р.)».

 

Цього року на Конкурс надійшло 2183 творчі роботи учасниківпредставників усіх регіонів України.

Переможці в кожній віковій категорії нагороджені Дипломами Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, а керівники проектів, які разом зі своїми вихованцями підготували проекти, відзначені Подяками Національної комісії.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

02 травня 2024 11:00
25 квітня 2024 15:50
23 квітня 2024 15:43
19 квітня 2024 19:00
11 квітня 2024 14:00
02 квітня 2024 14:00
27 березня 2024 15:00
26 березня 2024 14:00
20 березня 2024 18:12
20 березня 2024 14:00