ВІТАЄМО ЛАУРЕАТІВ ПРЕМІЙ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ У СФЕРІ ОСВІТИ І НАУКИ

02 грудня 2021, 10:00

За ініціативою Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Верховна Рада України 1 грудня 2021 року прийняла 3 постанови про присудження парламентських премій у сфері освіти і науки.

 

Постанова Верховної Ради України про присудження щорічної Премії Верховної Ради України найкращим учасникам зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, за 2021 рік (реєстр. № 6254 від 02.11.2021).

 

Постанова Верховної Ради України про присудження щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти (реєстр. № 6339 від 22.11.2021)

 

Постанова Верховної Ради України про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2020 рік (реєстр. № 6346 від 24.11. 2021).

 

Прийняття зазначених постанов сприяє адресній фінансовій підтримці Верховною Радою України молодих учених, педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти, а також найкращих учасників зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, а також підвищенню престижу освіти, наукових і педагогічних працівників та їх ролі у суспільстві, створенню умов для реалізації їх інтелектуального потенціалу для розвитку держави.

 

Комітет з питань освіти, науки та інновацій щиро вітає лауреатів зазначених премій та бажає усім міцного здоров’я та подальших творчих успіхів.