Інформація про засідання Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій 19 лютого 2020 року

19 лютого 2020, 14:00

 

19 лютого 2020 року відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій. Головував Голова Комітету з питань освіти, науки та інновацій Бабак С.В. На засіданні були присутні народні депутати України – члени Комітету: Лукашев О.А., Піпа Н.Р., Колебошин С.В., Кириленко І.Г., Коваль О.В., Колюх В.В., Лис О.Г., Грищук Р.П., Павленко Р.М., Гришина Ю.М., Совсун І.Р.

Також на засіданні були присутні Міністр освіти і науки України Новосад Г.І., Перший заступник Міністра освіти і науки України Полюхович Ю.Ю., заступник Міністра освіти і науки України Ярмистий М.М., заступник Міністра освіти і науки України Мандзій ЛС., заступник Міністра освіти і науки України Коржевський П.М., генеральний директор Директорату вищої освіти і освіти дорослих Шаров О.І. головний експерт групи «Освіта» Реанімаційного пакету реформ Бахрушин В.Є., аналітик Аналітичного центру Асоціації міст України Мозгова Л.А., журналіст газети «Освіта України» Шулікін Д.А.

 

Під час засідання Комітету з питань освіти, науки та інновацій було розглянуто такі питання:

1.              Про розгляд Звіту про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2019 році.

 

Заслухавши інформацію Міністра освіти і науки України Ганни Новосад про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2019 році, народні депутати України – члени Комітету з питань освіти, науки та інновацій одностайно прийняли рішення:

інформацію Міністра освіти і науки України Ганни Новосад про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2019 році взяти до відома;

рекомендувати Кабінету Міністрів України доопрацювати Звіт про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2019 році з урахуванням висловлених пропозицій і зауважень народних депутатів України – членів Комітету з питань освіти, науки та інновацій.