Перший заступник Голови Комітету з питань науки і освіти: «Ми можемо створювати потужну армію, але в ХХI сторіччі все вирішують мізки, все вирішує освіченість людей»

01 липня 2019, 14:38

Під час засідання погоджувальної ради, яке відбулося 01 липня 2019 року, Перший заступник Голови Комітету з питань науки і освіти зосередив увагу свої колег на двох важливих питаннях.

 

Перш за все, Олександр Співаковський звернувся до представника Президента України, Руслана Стефанчука з проханням якнайшвидшого підписання новообраним Президентом законопроекту реєстр. № 8321-д «Про фахову передвищу освіту». Руслан Олексійович, в свою чергу, пообіцяв посприяти якнайшвидшому підписанню даного законопроекту. Цей законопроект – архіважливий, він вирішує подальшу долю технікумів та коледжів, долі більше 300 тисяч людей.

 

По-друге, Перший заступник Голови Комітету з питань науки і освіти повідомив про стан підготовки до другого читання законопроекту реєстр. № 10204 «Про повну загальну середню освіту». Олександр Співаковський акцентував увагу своїх колег на необхідності розгляду та ухвалення даного законопроекту.