Шановні освітяни, дорогі батьки, учні та студенти!

01 вересня 2018, 05:00

 

Від імені Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти та від себе особисто сердечно вітаю Вас зі святом посмішок, радості та творчого натхнення – з Днем знань!

Перше вересня – свято для всіх: учнів, студентів, їхніх батьків, учителів, вихователів, викладачів. Воно сповнене щасливими спогадами та радісними очікуваннями. Хтось з Вас продовжує своє навчання, а хтось робить тільки перший крок на цьому довгому та відповідальному шляху. Ви – як чистий лист, відкриті до нових знань, до світу.

Людина – Суспільство – Держава. Цей ланцюжок відображає закономірний зв'язок того, що Ваш власний розвиток відіграє значиму роль у тому, яким буде майбутнє цілої держави. І сьогодні, як ніколи, ми можемо говорити про те, що Україні потрібна освіта, з якою вона на рівні може увійти до Європейського простору.

Особливі вітання та подяка Вам, шановні педагоги! Успіх будь-якої справи, в першу чергу, залежить від вас, від вашої щоденної, копіткої праці, дорогі подвижники нашої освіти. Віддаючи Вам шану та вклоняючись низько за Вашу роботу, щиро бажаю міцного здоров’я, щастя, наполегливості у праці, натхнення та успіхів у благородній справі торжества справедливості, гуманізму та добра.

Ми зі свого боку, як парламентарі, будемо робити максимум, аби забезпечити педагогам гідну оплату праці, а учням створити гарні умови для навчання.

Вірю, що результатом наших зусиль стануть ефективні та позитивні зміни.

Шановні учні, студенти! Сподіваюся, що ваш молодий запал, жага до знань і навчання, до нових відкриттів становитимуть спільний внесок у розвиток європейського майбутнього України і допоможуть вивести нашу держави на перші сходинки світових рейтингів.

Нехай навчання буде для вас цікавим, корисним, допоможе вам у досягненні своїх мрій, відкриє нові горизонти на стежці життєвого шляху. Ніколи не втрачайте віри в себе, піклуйтеся про рідних і близьких, будьте надійним другом для своїх товаришів у складних ситуаціях і любіть Україну! Ви – майбутня опора нашої держави!

З повагою та найкращими побажаннями,

Перший заступник

Голови Комітету з питань

науки і освіти                                                  Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ