ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ, ВИКЛАДАЧІ ТА ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ!

29 вересня 2017, 08:09

Разом з жовтнем, із золотим осіннім листопадом до нас приходить це по-справжньому всенародне свято День працівника освіти. Кожен з нас протягом життя приміряє на себе роль як учителя, так і учня. Інша справа, коли люди свідомо, за покликанням душі вибирають професію вчителя. Це люди особливі. Хочеться низько вклонитися Вашій благородній праці. На Ваших плечах тягар відповідальності за виховання та навчання молодого покоління. І від того, яким виросте це покоління, залежить майбутнє України.

Ваша робота це праця скульптура, який з безформної брили обережними рухами ліпить витвір мистецтва. Та якщо скульптор працює з мертвим камінням, то у Ваших рукахніжні дитячі душі, які потребують постійної уваги, справжньої душевної щирості та теплоти.

Дорогі наші вчителя, вихователі, усі працівники та ветерани системи освіти! Дякуємо вам за вірне служіння справі, за добрі поради, підтримку, за цікаві уроки, за безкорисливу любов. Дозвольте побажати здоровя, щастя, добра і миру. Нехай кожен Ваш день буде зігрітий посмішками та вдячністю Ваших вихованців.

 

З повагою,

 

Перший заступник Голови Комітету

Верховної Ради України

з питань науки і освіти                                      Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ