Про результати аудиту ефективності функціонування державної системи охорони археологічної спадщини та використання коштів Державного бюджету України на археологію Національною академією наук України (від 20 травня 2009 року).

17 листопада 2009, 10:46

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ НАУКИ І ОСВІТИ

 

 

                                                                                                     До протоколу №29

                                                                                                     від 20 травня 2009р.

 

Про результати аудиту ефективності функціонування

 державної системи охорони археологічної спадщини

та використання коштів Державного бюджету України

на археологію Національною академією наук України

__________________________________________________________________

 

Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти заслухав інформацію Рахункової палати України про результати аудиту ефективності функціонування державної системи охорони археологічної спадщини та використання коштів Державного бюджету України на археологію Національною академією наук України та  в и р і ш и в:

 

1. Інформацію Рахункової палати України про результати аудиту ефективності функціонування державної системи охорони археологічної спадщини та використання коштів Державного бюджету України на археологію Національною академією наук України взяти до відома.

 

2. Інституту археології Національної академії наук України подати пропозиції до Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти щодо підвищення ефективності використання коштів Державного бюджету України в частині забезпечення державної системи охорони археологічної спадщини.

 

3. Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти направити відповідного листа до Голови Верховної Ради України В.Литвина.

 

Голова Комітету                                                   В.І.Полохало