Засідання 19 березня 2008 року

11 липня 2008, 14:24

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ НАУКИ І ОСВІТИ

 

 

РІШЕННЯ

 

До протоколу №11

 від 19 березня 2008 року

 

Про проект Постанови про проведення парламентських слухань на тему

“Удосконалення законодавчого забезпечення розвитку вищої освіти в Україні

в контексті підготовки нової редакції Закону України “Про вищу освіту”

(реєстр. № 1387 від 21.01.2008р., н.д.В.Полохало)

_________________________________________________________________

 

Розглянувши проект Постанови про проведення парламентських слухань на тему “Удосконалення законодавчого забезпечення розвитку вищої освіти в Україні в контексті підготовки нової редакції Закону України “Про вищу освіту” (реєстр. № 1387 від 21.01.2008р.), внесений народним депутатом України В.Полохалом, Комітет відзначає, що проектом Постанови передбачається проведення парламентських слухань на тему “Удосконалення законодавчого забезпечення розвитку вищої освіти в Україні в контексті підготовки нової редакції Закону України “Про вищу освіту” з метою всебічного обговорення проекту нової редакції Закону України “Про вищу освіту”, отримання обґрунтованих, конструктивних, системних та узгоджених пропозицій щодо законодавчого забезпечення модернізації сучасної системи вищої освіти, Комітет  в и р і ш и в:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України відповідно до пункту 1 частини першої статті 109 Регламенту Верховної Ради України проект Постанови про проведення парламентських слухань на тему “Удосконалення законодавчого забезпечення розвитку вищої освіти в Україні в контексті підготовки нової редакції Закону України “Про вищу освіту” (реєстр. № 1387 від 21.01.2008р.), внесений народним депутатом України В.Полохало, прийняти за основу та в цілому.

 

2. Доручити виступити від Комітету при розгляді цього питання на пленарному засіданні Верховної Ради України народному депутату України, Голові Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти В.Полохалу.

 

Голова Комітету                                                                В.І.Полохало

 

 

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ НАУКИ І ОСВІТИ

 

 

РІШЕННЯ

 

До протоколу №11

 від 19 березня 2008 року

 

Про проект  Постанови  про  відзначення  100-річчя

від  дня народження Гаркавого П.Х.

(реєстр. № 2196 від 07.03.2008р., н.д.В.Литвин, С.Гриневецький)

_____________________________________________________________

 

Заслухавши інформацію народного депутата України С.Гриневецького про проект Постанови про відзначення 100-річчя від дня народження Гаркавого П.Х. (реєстр. № 2196 від 07.03.2008р.) Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти в и р і ш и в:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України проект Постанови про відзначення  100-річчя  від  дня народження Гаркавого П.Х. (реєстр. № 2196 від 07.03.2008р.), внесений народними депутатами України В.Литвиним, С.Гриневецьким прийняти в цілому.

 

2. Рішення Комітету надіслати до Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності.

 

Голова Комітету                                                     В.І.Полохало