Засідання 6 лютого 2008 року

11 червня 2008, 12:42

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ НАУКИ І ОСВІТИ

 

 

РІШЕННЯ

 

До протоколу №5

 від 06 лютого 2008 року

 

Про оновлення складу Консультативної ради

з питань інформатизації при Верховній Раді України

______________________________________________________________

 

Консультативну раду з питань інформатизації при Верховній Раді України створено відповідно до Постанови Верховної Ради України № 77/98-ВР від 04.02.98 р. з метою сприяння Верховній Раді України у виробленні політики у сфері інформатизації з урахуванням найновіших досягнень і технологічних рішень.

Відповідно до пункту 6 Постанови Верховної Ради України № 77/98-ВР від 04.02.98 р. зміни до складу Ради вносяться Головою Верховної Ради України за поданням Комітету з питань науки і освіти.

Попередній склад Консультативної ради було затверджено Розпорядженнями Голови Верховної Ради України від 25 травня 2006 року № 444 “Про склад Консультативної ради з питань інформатизації при Верховній Раді України” та від 19 жовтня 2006 р. № 968 “Про внесення змін до складу Консультативної ради з питань інформатизації при Верховній Раді України”.

Розглянувши  подання  голови  Консультативної  ради  академіка Згуровського М.З., який пропонує оновити склад Консультативної ради з питань інформатизації при Верховній Раді України у зв’язку з потребою додаткового включення до її складу народних депутатів України шостого скликання, Комітет в и р і ш и в підтримати цю пропозицію та внести відповідне подання Голові Верховної Ради України А.Яценюку.

 

 

Голова Комітету                                                        В.І.Полохало