10 листопада 2021
0900

Лауреатам Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2019 рік

Постановою Верховної Ради України від 02 грудня 2020 року № 1043-ІХ "Про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2019 рік" присуджено 30 Премій Верховної Ради України 63-м молодим ученим. Цією Постановою передбачено вручення дипломів, нагрудних знаків та відповідної грошової частини лауреатам Премії.

Запрошуємо лауреатів взяти участь у проведенні урочистого заходу з вручення вищезазначеної Премії.

Урочистий захід відбудеться у Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку 10 листопада 2021 року об 11 годині у приміщенні Верховної Ради України (конференц-зал за адресою: вул. Грушевського, 5).

Реєстрація лауреатів, зустріч з народними депутатами – членами Комітету з питань освіти, науки та інновацій, отримання грошової частини винагороди, екскурсія Верховною Радою України та інші заходи розпочнуться о 09-30 за адресою: м. Київ, вул. Садова 3-а.

В обов’язковому порядку при собі мати паспорт (також копію паспорту -1-2 стор.+останнє фото для тих, хто ще не отримав грошової частини винагороди), а також підтвердження зміни прізвища, якщо таке відбулося.

Відрядження лауреатів здійснюється за основним місцем роботи.

В урочистому заході з вручення Премії можуть брати участь виключно особисто лауреати Премії.

У разі, коли хтось з лауреатів не зможе взяти участь в урочистому заході, то він зможе отримати диплом, нагрудний знак та відповідну грошову частину Премії пізніше особисто (або за нотаріально засвідченим дорученням) та погодженням дати отримання з координатором заходу.

Координатор заходу: Левчук Олег Миколайович – головний консультант секретаріату Комітету (тел. 044-255-2081).

Про свою участь у заході просимо лауреатів повідомити до 3 листопада поточного року електронною поштою Levchuk-o@rada.gov.ua, або за вищенаведеним телефоном.

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай слухання у Комітеті!
Подати заявку Правила перебування