Вельмишановний  Олександре Володимировичу!

 

         Від імені Комітету з питань науки і освіти, його секретаріату та помічників – консультантів  щиро вітаємо Вас з нагоди  ювілею.

         Ваша біографія є невід'ємною частиною становлення і розвитку незалежної Української держави, прикладом патріотичного і самовідданого служіння рідному народові. Понад три десятиріччя свого життя Ви віддали освітянській ниві, розпочавши  трудовий шлях  вихователем Херсонської  середньої школи-інтернату  №2  і  досягнувши посади першого проректора Херсонського державного університету та Першого заступника Голови  Комітету Верховної Ради України  з питань науки і освіти.

  Ви ніколи не боялися труднощів і  радо вітали нове в освіті і науці. Яскравим свідченням цього є створення при Херсонському державному університеті під Вашою егідою  Науково-дослідного інституту інформаційних технологій  та участь в реалізації 11-и міжнародних  проектів і програм.

         Наукова та освітянська громадськість вшановує Вас як знаного фахівця в галузі інформаційних технологій, доктора педагогічних наук, професора, члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук України, почесного професора академії імені Яна Длугоша, Заслуженого працівника освіти України,  Першого заступника Голови Комітету з питань науки і освіти, автора та співавтора понад 85 законодавчих ініціатив, багато з яких схвалені Верховною Радою України.

          Розробка нової моделі фінансування вищої  освіти, відстоювання інтересів розвитку освіти в регіонах  та  статусу вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації,  ретельна робота над базовим Законом України «Про освіту» та іншими законами у сфері освіти і науки заслужили розуміння та високу оцінку в українському суспільстві.

         Переконані, що Ваш багатогранний досвід, високий професіоналізм,  принциповість, відповідальність і непересічні особисті якості стануть надійним підґрунтям у нинішніх реформаторських  зрушеннях  Української держави.       

          Сучасна Україна потребує багатотисячної армії висококваліфікованих фахівців, які здатні побудувати  інноваційну, конкурентоспроможну економіку держави. Віримо, що за Вашою безпосередньою участю  спільними зусиллями освітян, науковців і політиків буде напрацьована  програма дій, яка допоможе сформувати потужний людський капітал задля майбутнього України.

          Зичимо Вам міцного здоров’я, творчої наснаги, високих політичних звершень, родинного затишку,  миру та добробуту.

          Нехай ця урочиста подія стане сходинкою до нових здобутків, додасть  Вам сил і енергії у всіх Ваших починаннях на благо українського народу.       

          Хай  оберігає  Вас  Господь!  

 

         З глибокою повагою,

Народні депутати України – члени Комітету з питань науки і освіти,

працівники секретаріату,

помічники-консультанти народного депутата України   

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

11 квітня 2024 14:00
02 квітня 2024 14:00
27 березня 2024 15:00
26 березня 2024 14:00
20 березня 2024 18:12
20 березня 2024 14:00
05 березня 2024 13:00
13 лютого 2024 15:00
09 лютого 2024 17:21
01 лютого 2024 18:17