Результат пошуку зображень за запитом "фото з семінару - практикуму Позашк Рівне"У місті Рівне відбувся Всеукраїнський семінар-практикум

«Позашкільна освіта в контексті муніципального замовлення.

Пошук ефективних механізмів».

 

3-4 березня 2017 року в місті Рівне на базі Рівненського міського палацу дітей та молоді відбувся Всеукраїнський семінар-практикум «Позашкільна освіта в контексті муніципального замовлення. Пошук ефективних механізмів».

Від імені Комітету Верховної Ради України з питань науки i освіти головний консультант секретаріату Комітету Красняков Євген Васильович привітав учасників Всеукраїнського семінару. Він відзначив, що є вкрай важливим те, що проведення семінару відбувається у регіоні, де значна увага місцевої влади приділяється позашкільним навчальним закладам, де реально працює одна з кращих практик позашкільної освіти.

«Надзвичайно приємно, що Всеукраїнський семінар-практикум організовано і проводиться у співпраці представників влади, практиків і громадськості, а саме: Рівненського виконавчого комітету Рівненської міської ради, Рівненського міського палацу дітей і молоді та Міжнародної асоціації позашкільної освіти, що свідчить про розвиток державно-громадського партнерства у галузі позашкільної освіти. Великим позитивом нашого заходу є й те, що Всеукраїнський семінар-практикум «Позашкільна освіта в контексті муніципального замовлення. Пошук ефективних механізмів» об’єднав представників законодавчої і виконавчої влади, органів управлінь освіти, вчених, керівників та педагогів позашкільних, дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів, батьків, громадськість, представників засобів масової інформації з багатьох регіонів України та іноземних партнерів».

Красняков Є.В. поінформував учасників заходу про стан підготовки до другого читання базового закону України «Про освіту», зокрема в частині законодавчого закріплення сфери позашкільної освіти.

Програма семінару видалася дуже насиченою. Вона включала: засідання Президії Міжнародної асоціації позашкільної освіти, круглий стіл «Державне та муніципальне замовлення як складові нової Концепції позашкільної освіти»; майстер-класи профільних шкіл та спеціалізованих центрів «Індивідуальний освітній маршрут як соціальний ліфт в формуванні життєвого mainstream(у)»; батьківський форум «Батьківська громада палацу дітей та молоді в системі загального нетвокінгу закладу», що свідчить про багатогранність позашкільної освіти, вагомість піднятих питань, значний вплив позашкілля на розвиток підростаючого покоління.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

23 квітня 2024 15:43
19 квітня 2024 19:00
11 квітня 2024 14:00
02 квітня 2024 14:00
27 березня 2024 15:00
26 березня 2024 14:00
20 березня 2024 18:12
20 березня 2024 14:00
05 березня 2024 13:00
13 лютого 2024 15:00