ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ НАУКИ І ОСВІТИ

 

 

                                                                                                     До протоколу №29

                                                                                                     від 20 травня 2009р.

 

Про результати аудиту ефективності функціонування

 державної системи охорони археологічної спадщини

та використання коштів Державного бюджету України

на археологію Національною академією наук України

__________________________________________________________________

 

Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти заслухав інформацію Рахункової палати України про результати аудиту ефективності функціонування державної системи охорони археологічної спадщини та використання коштів Державного бюджету України на археологію Національною академією наук України та  в и р і ш и в:

 

1. Інформацію Рахункової палати України про результати аудиту ефективності функціонування державної системи охорони археологічної спадщини та використання коштів Державного бюджету України на археологію Національною академією наук України взяти до відома.

 

2. Інституту археології Національної академії наук України подати пропозиції до Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти щодо підвищення ефективності використання коштів Державного бюджету України в частині забезпечення державної системи охорони археологічної спадщини.

 

3. Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти направити відповідного листа до Голови Верховної Ради України В.Литвина.

 

Голова Комітету                                                   В.І.Полохало

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Розгляд контрольних питань”

17 листопада 2009 10:49
17 листопада 2009 10:49
17 листопада 2009 10:49
17 листопада 2009 10:46
17 листопада 2009 10:45
17 листопада 2009 10:45
17 листопада 2009 10:40
Про стан державного регулювання і управління у сфері розвитку, правової охорони і захисту інтелектуальної власності та інноваційної діяльності в Україні (в контексті парламентських слухань: "Захист прав інтелектуальної власності в Україні: проблеми законодавчого забезпечення та правозастосування" (21 березня 2007 р.), слухань у Комітеті з питань науки і освіти "Інноваційна діяльність в Україні: проблеми та шляхи їх вирішення" (29 листопада 2006 р.), парламентських слухань: "Національна інновацій