КОМІТЕТ З ПИТАНЬ НАУКИ І ОСВІТИ

 

Протокол № 19

31  серпня  2015 р.

 

м. Київ,

 вул. Садова, 3-а, кімн. 1316, о 14.00

 

 

ГОЛОВУЄ: Голова Комітету з питань науки і освіти  Гриневич Л.М.

 

ПРИСУТНІ:  члени  Комітету    Співаковський О.В., Кириленко І.Г., Скрипник О.О.,  Кремінь Т.Д.,  Литвин В.М., Поплавський М.М.; працівники секретаріату Комітету - завідувач секретаріату Комітету Чижевський Б.Г., заступники завідувача секретаріату  Комітету  Козієвська О.І., Шевченко М.М.,  головні  консультанти:  Гарбуза С.А., Луцька А.В., Нестеренко Л.С., Семенюк С.В.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Про проект Постанови про проведення парламентських слухань на тему:  Правове  забезпечення  реформи  освіти  в  Україні  (9 грудня 2015 року) (реєстр. № 2438а від 24.07.2015р., н.д. Л. Гриневич).

 

 

1. СЛУХАЛИ:  інформацію Голови Комітету з питань науки і освіти Гриневич Л.М. про проект Постанови про проведення парламентських слухань на тему: Правове забезпечення реформи освіти в Україні(9 грудня 2015 року) (р. № 2438а).

 

В  обговоренні  взяли участь:  Співаковський О.В., Кириленко І.Г., Скрипник О.О.,  Кремінь Т.Д.,  Литвин В.М.

 

УХВАЛИЛИ:

1. Рекомендувати Верховній Раді України проект Постанови про проведення парламентських слухань на тему: Правове забезпечення реформи освіти в Україні (9 грудня 2015 року) (реєстр. № 2438а від 24.07.2015р.), поданий народним депутатом України Гриневич Л.М., прийняти за основу та в цілому.

2. Доручити виступити від Комітету при розгляді цього питання на пленарному засіданні Верховної Ради України народному депутату України, Голові Комітету з питань науки і освіти Л.Гриневич.

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

 

Голова Комітету                                                     Л. ГРИНЕВИЧ

 

 

Заступник

Голови Комітету                                             І. КИРИЛЕНКО      

 

 

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Протоколи VIІI скликання 2 сесія”