Зустріч першого заступника Голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Ірак в Україні

 

14 жовтня 2011 року перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Максим Георгійович Луцький провів робочу зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Ірак в Україні Шоршем Халідом Саідом.

Пан Шорш акцентував увагу на необхідності поглиблення співпраці між державами для вирішення найбільш актуальних проблем двохстороннього співробітництва в освітянській галузі. Зокрема, Посол акцентував на необхідності посилити роботу з інформаційного забезпечення та щодо спрощення процедури направлення для навчання до вищих навчальних закладів України громадян Іраку, які виявили бажання одержати в нашій державі вищу освіту, та усунення з цього ринку посередницькі структури.

Крім цього, сторони обговорили питання підготовки робочого візиту Міністра освіти Іраку до України у ІV кварталі 2011 року та відвідування українською делегацією республіки Ірак з метою обміну досвідом.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку