Зустріч Першого заступника Голови Комітету з питань науки і освіти Максима Луцького з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індонезія в Україні

 

Перший заступник Голови Комітету та Керівник депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Республікою Індонезія Максим Луцький провів зустріч з надзвичайним та повноважним послом Республіки Індонезія в Україні пані Нінінг Сунінгсіх Рохадіат 9 лютого 2011 року.

У своєму виступі Луцький М. Г. привітав з утворенням Депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Республікою Індонезія та проінформував індонезійських колег про особливості роботи Комітету з питань науки і освіти.

Під час зустрічі сторони обговорили питання розвитку двосторонніх стосунків та актуальні питання українсько – індонезійського співробітництва. Максим Луцький наголосив, що «стратегічна задача: узаконити наші відносини у всіх можливих сферах діяльності та підготовити усі можливі  кроки по співробітництву». Він також зазначив, що ця зустріч – суттєвий вклад у розвиток міжнародного діалогу між Україною та Республікою Індонезія і сподівається на якісно-новий рівень відносин.

Пані посол Нінінг Сунінгсіх Рохадіат звернула увагу, що з кожним роком стосунки між Україною та Індонезією прогресують, іде постійний процес переговорів і що це хороший знак для відносин. Також була підкреслена важливість зміцнення відносин між парламентами, обміном досвіду, а також наголошувалось на важливості розвитку у сфері освіти, науки та туристичних відносин. Пані посол акцентувала увагу на питанні призначення посла України в Республіці Індонезія.

Сторони висловили вдячність за плідний обмін думками та запланували зустрітися знову в найближчий час.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку