Засідання Комітету 04 вересня 2019 року

Опубліковано 04 вересня 2019, о 15:00

 Секретаріат Комітету з питань науки і освіти 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань освіти, науки та інновацій

(м. Київ, вул. Садова 3а, к. 1316)

04 вересня 2019 року

 

1. Про предмети відання Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій дев’ятого скликання.

 

2. Про розподіл повноважень між Першим заступником Голови Ко­мітету, заступником Голови Комітету Верховної Ради України з пи­тань освіти, науки та інновацій.

 

3. Про створення підкомітетів у складі Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій дев’ятого скликання.

 

4. Про обрання голів та членів підкомітетів у складі Комітету Вер­ховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій дев’ятого скликання.

 

5. Про запровадження в роботі “Методичних рекомендацій щодо процедури підготовки та проведення засідань Комітету Верховної Ради України з питань  освіти, науки та інновацій”.

 

6. Про затвердження пропозицій Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій до проекту Порядку денного другої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

7. Про підготовку плану роботи Комітету з питань освіти, науки та інновацій на період другої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

 

8. Звіт про роботу Комітету з питань науки і освіти та секретаріату за період діяльності Верховної Ради України восьмого скликання.

 

9. Різне.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку